royristie.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Roy Ristie's eigen tori
  Ik ben in 1953 te Paramaribo in het Koninkrijk Der Nederlanden geboren. In 1977 streek ik neer in een andere stad van dit koninkrijk te weten Amsterdam.

  In Amsterdam heb ik sinds 1977 gewerkt als audio-visueel voorlichter in het welzijnswerk te Amsterdam Zuidoost, als radio- en televisiemaker o. a. bij Lokale Omroep Bijlmer, voor het programma Zorg en Hoop (NOS), bij Black Star Liner (VPRO). Verder voor STAD Radio Amsterdam, NMO, Holland FM, Veronica, Humanistisch Verbond, AT5 en vele andere media. Van 1981-1983 als eindredacteur van Zjus & Sjow en Blackstage Magazine en directeur/eigenaar van o.a. de reclamebureaus Rostov's Advertising en ProFact. Oprichter van radio Kanarie, radio Kankantrie, Mart, radio Fantazia, MOSA, Radio Fayalobi, FAYA FM, 30 Juni/1 Juli Comité, het Bewoners Netwerk Zuidoost en bedenker van het multi-media concept BRASA PLAZA.
   
  In mijn vrije tijd ben ik lid van het 4 & 5 mei Comité Zuidoost, lid van het Bewoners Netwerk Zuidoost, initiatiefnemer voor een borstbeeld voor Pa Sem, en participeer in vele activiteiten in Amsterdam Zuidoost.
   
  Momenteel ben ik freelance media- en marketingconsultant, en politiek ondernemer.
   
  Voor de lokale verkiezingen op 19 maart 2014 ben ik lijsttrekker voor D66 Amsterdam Zuidoost.
   
  Roy Ristie
  06.4557.9471 - 020.774.8688
   

  D66 kandidaten verkiezing Tweede Kamer bekend
  D66 kandidaten verkiezing Tweede Kamer bekend
   
  De definitieve kandidatenlijst van D66 voor de komende Tweede Kamerverkiezing is bekend. Ik maak geen deel uit van de lijst. Ik was er klaar voor en had me beschikbaar gesteld voor een plek op de lijst. In elk geval heb ik mijn verantwoordelijkheid en vooral durf aan de dag gelegd om mijn bijdrage te leveren aan het leggen van het fundament voor duurzame hervormingen. De nationale politiek is echter niet klaar voor mij. Niet helemaal vreemd, want ook dat verdient een proces. Het traject naar daadwerkelijke hervormingen is niet in twee dagen gelopen.
   
   
  Mijn bijzondere dank gaat uit naar de leden van D66 die mij een enorm groot vertrouwen hebben geschonken. Ik voel me vereerd en gesterkt door de steun die ik uit diverse delen van het land heb mogen ontvangen. Hierdoor ben ik op de lijst van de z.g. afvallers (77 in totaal) maar liefst op de 4e plaats terecht gekomen. Verder dank ik al die duizenden mensen die mij tijdens mijn campagne persoonlijk, telefonischen virtueel benaderden en warm ondersteund hebben. Ik heb veel enthousiaste en gemotiveerde partijgenoten leren kennen en heb er zeer warme contacten aan overgehouden. Met deze energie ga ik de komende tijd dan ook met groot vertrouwen de campagne tegemoet om het sociaal liberale geluid van D66 verder uit te dragen en vorm te geven vanuit mijn raadslidmaatschap in Amsterdam Zuidoost.
   
  Ik wens de kandidaten die dat in de komende tijd landelijk mogen doen veel succes. Niet in de laatste plaats stadsdeelgenoot Bart van Greevenhof die op de 33ste plaats van de kandidatenlijst staat. Ik heb gezegd!

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl